AQUASOL Piscine VIP

MATERIALE :

Structura de inox a piscinei

Dupa o intensa munca de cercetare, STEEL POOL a prezentat oficial noul model de panou S2, baza pentru toate structurile de piscine. Aceasta noutate reprezinta totodata si cresterea perioadei de garantie pana la 30 de ani. Folosim un panou de inox de 2 mm grosime cu care reusim sa realizam solida structura a piscinei.

Acest panou este acoperit cu policlorura de vinil de culoare albastra. Structura piscinei este fabricata pentru fiecare client in parte, dupa ce acesta a comandat piscina, in functie de forma si marimea piscinei dorite.

Cele mai bune accesorii :

Colaborarea noastra cu cele mai bune firme de accesorii de pe piata spaniola ne permite sa va recomandam cele mai bune sisteme si componente pentru piscine private, publice, centre de balneoterapie, saloane spa. Sunt firme specializate care cerceteaza, produc si comercializeaza pana la cele mai inalte standarde de calitate. La pretentiile noastre ei au avut mereu raspuns afirmativ.

Liner armat:

Este raspunsul pentru toate problemele pe care le-ati putea avea cu o piscina: scurgeri de apa, degradari de aspect, atat pentru piscine vechi, cat si pentru cele noi. Se poate aplica pe orice fel de suprafata: ciment, gresie, panouri de inox, aluminiu, lemn, polietilena, beton.

Este ca o membrana de 1,5 mm grosime. Cele 2 foi de policlorura de vinil flexibila ce imbraca foaia de poliester ofera o rezistenta deosebita si posibilitatea adaptarii acestuia la cele mai diverse forme de piscina. Astfel se evita neplacerile cauzate de pierderi de apa si se economisesc bani si timp.

PROPRIETATI TEHNICE :

  • se sudeaza cu jet de aer fierbinte (500-700 grade Celsius);
  • tratament anti UV;
  • rezistent la produsele de tratare a apei si la actiunea agentilor atmosferici;
  • impiedica formarea algelor si microorganismelor;
  • nu putrezeste;
  • are o garantie de 12 ani.